Susan Boyle egy hétköznapi ember, egy 47 éves munkanélküli volt , egyedülálló, mondjuk úgy nem megnyerő külsejű hölgy. Mikor megjelent az angliai "Megasztár"-on mindenki kinevette, hogy viccnek jó lesz majd a müsor elejére ahol a bénázókat szokták bemutatni, hogy megnevetessék a közönséget. De a hölgy tudta mit akar, tudta mire képes és nem törödött az emberek véleményével. Bátor és őszinte kiállásával ki mert állni a színpadra és amikor elkezdett énekelni a közönség üdvrivalgásba tört ki és a zsüri is felállva tapsolt!

A dal címe: Álmodtam egy álmot. A nyomorultak cimű musicalból!
Nézd meg a videót és ezekután gondolkozz el , nincs-e benned is valami rejtett tehetség amit csak azért nem mertél előhozni mert féltél az emberek véleményétől! Én hiszem , hogy te is többre vagy képes és van esélyed a sikerre csak merjél lépni és belekezdeni!

Neked vannak álmaid? Mersz álmodni, vagy csak álmodozol?
Hogy mi a különbség? Aki álmodozik az csak passzívan reménykedik, s elhiszi, hogy egyszer majd minden jobb lesz, megváltozik a világ! De ha mindent ugyanúgy csinálsz mint eddig, akkor ne várj változást csak átvered magad az álmodozásoddal!
De akinek vannak álmai, abban égető vágy ég , hogy azok beteljesedjenek!
Ahogy Kyosaki mondja: Soha ne mond hogy nem engedhetem meg magamnak, hanem azt keresd mindig, hogyan engedhetném meg magamnak! Micsoda különbség!

S ha idáig eljutsz , ha már meg van a miérted, akkor nem lesz akadály a hogyan!
Csak kezdj el úgy dolgozni, hogy mindenki lenézi amit csinálsz, hogy a barátaid hülyének néznek, a szüleid le akarnak beszélni, a szomszéd Juci néninek is más a véleménye, és a postás János is ismer valakit aki belekezdett már de nem sikerült neki!
Ahogy Susan sem törödött a kinézetével, a társadalmi helyzetével, a jelenlegi munkanélküli állapotával, az emberek gúnyos kacajával, hanem céltudatosan bátran kiállt a zsüri elé és elmondta, hogy ő sikeres énekes akar lenni! Nos nem tudom te mi akarsz lenni és nem tudom mit teszel érte? Épp a kifogásaidat fogalmazod, vagy végre lépni akarsz valamerre?

Nos ha megengeded mi mutatunk neked egy lehetőséget egy kiutat ahol kihozhatod magadból a rejtett tehetséged, és szorgalmaddal valódi eredményeket érhetsz el!
Ha érdekel keress meg ! http://pluszpenzforras.info  Nagy Gábor

Szerző: wellnesskavehaz.hu  2009.04.18. 19:20 Szólj hozzá!

Címkék: a siker gondolkodás motiváció titok milliomos elme pozitiv boyle susan

A bejegyzés trackback címe:

https://susanboyle.blog.hu/api/trackback/id/tr521073043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása